POBLENOUSENSEFILS

xarxa oberta, lliure i neutral al Poblenou

Qui som?

Poblenou Sense Fils és un projecte que té com objectiu posar a disposició dels veïns i veïnes del barri del Poblenou de Barcelona, accés a la Xarxa (.net) Sense Fils: Guifi.net. Poblenou Sense Fils és el grup de treball de guifi.net al Poblenou.
Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions, oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d’un acord d’interconnexió entre iguals on cadascú al connectar-se estén la xarxa hi obté connectivitat i diferents serveis (internet, servidors web, radio on line, veuIP, …).
Poblenou Sense Fils està formada per veïns i veïnes voluntàries, sense cap tipus d’ànim de lucre, interessades en oferir una solució alternativa a les telecomunicacions. Les usuàries d’aquesta xarxa poden ser particulars, comunitats, empreses, entitats i/o administracions que vulguin construir una xarxa de telecomunicacions ciutadana, és a dir una xarxa que és propietat de totes les qui en formem part.
La xarxa doncs, és de tothom que hi participa i som les mateixes usuàries qui fem el manteniment dels trams de la xarxa que necessitem això ens garanteix poder tenir els nivells de disponibilitat de la xarxa en funció de les nostres necessitats i del manteniment que en fem.
Es tracta doncs, d’un projecte col·laboratiu i obert a la participació de tothom en igualtat de condicions en el marc del Comuns Sense Fils.

 Com hi podeu col·laborar?

Connectant-vos a la xarxa.
Estenent la xarxa (donant a conèixer el projecte, instal·lant nodes, apadrinant-ne d’altres,…)
Aportant continguts (buscant o fent portes a Internet, compartint el què vulgueu, oferint diferents serveis,…)

 Voleu saber més? FEU XARXA!